Ewoud Hacke

In 2012 behaalde Ewoud Hacke een master in de rechten aan de Universiteit Gent met als major “publiekrecht”. In 2013 haalde hij een master-na-masteropleiding in de ruimtevaartstudies aan de KU Leuven, waarna hij zijn eerste ervaring opdeed binnen het Europees Ruimtevaartagentschap ESA.

Als advocaat aan de Gentse balie verwierf hij kennis in het recht van de overheidscontracten. Deze kennis breidde hij vervolgens uit door als jurist overheidsopdrachten aan de slag te gaan bij de Vlaamse overheid en als coördinator overheidsopdrachten bij Solidaris. Alvorens hij het team van Tender Law vervoegde als advocaat werkte hij als consultant-trainer en interim manager consulting/seminars bij EBP Consulting.

Ewoud heeft een bijzondere kennis inzake overheidsopdrachten in zowel de klassieke als de speciale sectoren. Naast een sterke juridische basis verwierf hij door zijn ruime ervaring zeer praktische inzichten in de concrete toepassing van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten. Deze inzichten gebruikt hij bij het verlenen van bijstand en advies, maar ook in de opleidingen die hij verzorgt voor zowel aanbesteders als ondernemers

Ewoud behandelt tevens dossiers in het kader van publiek-private samenwerking (PPS), publiek-publieke samenwerking, concessies, subsidies, publiek vastgoed- en aannemingsrecht.

Ewoud verzorgde reeds een publicatiereeks voor het vakblad Bouwkroniek/La Chronique, waar hij vooral focuste op de praktische toepassing van de wetgeving. Daarnaast publiceert hij ook in diverse vakliteratuur.

Wij helpen bij uw juridische vragen