Ons verhaal

Ons verhaal

Overheidscontracten zijn een complex verhaal. Ze hebben een aanzienlijke maatschappelijke waarde en financiële impact voor zowel besturen als ondernemingen. Tegelijk is er de toenemende druk van complexe regelgeving, rechtspraak en een scherpe publieke opinie. De nood aan gespecialiseerde bijstand is daarom aanzienlijk. Vanuit dat besef ontstond Tender Law. Wij zijn een Belgisch advocatenkantoor met focus op overheidscontracten. Dit unieke zwaartepunt laat toe onze klanten eersterangs dienstverlening en hoge toegevoegde waarde te bieden tegen competitieve tarieven.

Ons volledige verhaal wordt hieronder verteld.

Ons volledige verhaal

Unieke eersteklas dienstverlening

Overheidscontracten zijn een complex verhaal. Ze hebben een aanzienlijke maatschappelijke waarde en financiële impact voor zowel besturen als ondernemingen. Tegelijk is er de toenemende druk van complexe regelgeving, rechtspraak en een scherpe publieke opinie. De nood aan gespecialiseerde bijstand is daarom aanzienlijk.

Vanuit dat besef ontstond Tender Law. Wij zijn een Belgisch advocatenkantoor met focus op overheidscontracten. Dit unieke zwaartepunt laat toe onze klanten eersterangs dienstverlening en hoge toegevoegde waarde te bieden tegen competitieve tarieven.

Persoonlijk, samenwerkend en versterkend

Tender Law streeft naar een advocatuur 3.0. waarin een persoonlijke aanpak en groei van de klant primeren. Natuurlijk bieden wij de traditionele adviesverlening en gerechtelijke bijstand. Maar het aanbod van Tender Law gaat verder en behelst ook opleidingen – die we organiseren via het Tender Law Institute – en detacheringsdiensten die de klant zelf sterker maken. Wij voeren een voornaampolitiek en organiseren jaarlijks kosteloze “huisbezoeken” waar we samen met onze klanten een blik werpen op de afgeronde en nog komende dossiers.

Wij bieden in drie talen (Nederlands, Frans, Engels) bijstand bij overheidsopdrachten, concessies, publiek-private samenwerking (PPS), publiek vastgoed en bouwrechtgeschillen. Voor aspecten buiten onze specialisatie werken we zo nodig samen met andere specialisten.

Doelgericht

De dienstverlening van Tender Law is aangepast aan de noden van de klant: snel, glashelder, oplossingsgericht en to the point. We handelen altijd in het belang van de klant, zijn precies, discreet en overtuigend. Als nieuwe marktspeler zijn we vermoedelijk ook meer dan andere advocatenkantoren bereid tot de “extra mile” – die cruciaal kan zijn.

Procederen doen we als het moet, en enkel als het moet – want doorgaans is dat de dure en trage oplossing. Desondanks kan Tender Law bogen op een uitmuntend track record in gerechtelijke dossiers.

Beschikbaar

We zijn vanuit onze kantoren in Brugge en Brussel ruim beschikbaar voor (inter)nationale ondernemingen, overheden, overheidsbedrijven, private aanbesteders (ziekenhuizen en vzw’s) en particulieren.

Vanzelfsprekend zijn wij steeds bereid om onze dienstverlening nader toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

Wij helpen bij uw juridische vragen