Procedure

Een minnelijke of niet-procedurele regeling is geen optie? Tender Law is uw betrouwbare metgezel in een gerechtelijke procedure.

Inzake procedures trad ons kantoor reeds meermaals op voor diverse rechtbanken, gaande van de Raad van State, over het Grondwettelijk Hof tot de gewone hoven en rechtbanken en andere fora.

Tender Law kan verder een overtuigend track record voorleggen, waaronder 72 % gewonnen rechtszaken in overheidsopdrachten. Daarnaast beschikken wij eveneens over een uitgebreide affiniteit met gerechtelijke expertises.

De slaagkansen van een procedure worden mede bepaald door de dynamiek tussen de klanten en hun advocaat. Bij Tender Law worden alle aspecten van een dossier steeds grondig vooraf doorgenomen. Steunend op onze expertise en vanuit een open en ambitieuze houding geven we aan wat wel en niet mogelijk is, zodat de verwachtingen van de klant en de advocaat in dezelfde lijn liggen. Dankzij deze coöperatieve aanpak slagen we erin procedurestukken en pleidooien naar voren te brengen die de kansen op een tevreden uitkomst zo gunstig mogelijk maken.

Wij helpen bij uw juridische vragen