Zomer- en winterstages

Zomer- en winterstages

Zin om bij Tender Law een bezoldigde stage te lopen? Wij geven rechtenstudenten graag de kans om de kennis die ze reeds verworven hebben, toe te passen in de praktijk. Dankzij deze stage krijg je een beeld van wat het nu juist allemaal inhoudt om advocaat te zijn.

We zijn dus vooral op zoek naar gedreven stagiairs. Je wordt opgenomen in een warm team waarin iedereen elkaar maximaal ondersteunt en respecteert.

Jouw profiel:

  • Student 3de bachelor, dan wel 1ste of 2de master in de rechten
  • Uitstekende kennis van het Nederlands, een goede kennis van het Frans en het Engels (schrijven en spreken)
  • Ambitie, een positieve ingesteldheid en een creatieve geest, gecombineerd met de nodige team spirit

Aanbod:

We geven je de kans om samen met onze collega’s dossiers aan te pakken en je daarin te verdiepen. Het Tender Law-team zal je individueel begeleiden en ondersteunen, en je wordt opgenomen in onze leuke bende. Je bent deeltijds (bv. 1 dag per week) actief vanuit ons kantoor in Brussel of Brugge. Dit alles tegen een marktconforme verloning volgens de regels inzake studentenarbeid. Je werkt bovendien op maat van je opleiding: jouw studie primeert altijd en rond de examenperiode verwachten we je thuis aan je studietafel, niet op kantoor!

Geïnteresseerd?

Stuur je cv, motivatiebrief en puntenlijst naar info@tenderlaw.be of bel ons voor meer informatie op het nummer 028 80 51 00.