Ine Verbelen

Ine Verbelen behaalde met onderscheiding haar rechtendiploma aan de Katholieke Universiteit Leuven en een Master Internationaal Publiek Recht aan de Université Libre de Bruxelles.

Zij begon haar carrière aan de balie van Brussel in september 2020 en was tot januari 2023 actief bij het gerenommeerde advocatenkantoor Schoups. Hierbij genoot zij een intensieve opleiding in overheidsopdrachten, waarbij zij optrad in verschillende dossiers inzake zowel de gunning als de uitvoering van overheidsopdrachten. Bovendien ontwikkelde zij in het kader van deze dossiers een affiniteit met overheidsopdrachten in diverse sectoren, waaronder de bouwsector, de IT-sector, de medische sector en de luchtvaarsector. Zij werkte ook mee aan enkele publicaties, waaronder een publicatie inzake de rol van het proportionaliteitsbeginsel in overheidsopdrachten voor het Jaarboek Overheidsopdrachten editie 2021- 2022. Ine treedt eveneens regelmatig op als spreker tijdens diverse opleidingen met een focus op overheidsopdrachten.

Ine vervoegde Tender Law begin februari 2023, waar zij zich verder kan verdiepen in dossiers overheidsopdrachten in de klassieke en speciale sectoren. Daarnaast is zij binnen het kantoor actief in andere materies, zoals concessies en publiek vastgoedrecht.