Doorzicht – Rechtspraak Overheidsopdrachten 2020 is uit!

Tender Law is bijzonder trost u de publicatie te mogen voorstellen van het boek “Doorzicht – Rechtspraak Overheidsopdrachten 2020”. Deze uitgave bevat alle Nederlandstalige arresten van de Raad van State over overheidsopdrachten geveld in 2020. Uniek aan deze uitgave is de bespreking van de rechtspraak op 3 leesniveaus onder de  rubrieken “Te onthouden”, “Samenvatting” en “Noot”. Om het opzoekwerk te vereenvoudigen, werden bovendien zoekregisters opgenomen per trefwoord, plaatsingsprocedure en voorwerp van de opdracht. Kortom, een optimaal praktisch hulpinstrument bij het correct en efficiënt doorlopen van de aanbestedingsprocedure.

U kan dit boek gratis downloaden via de volgende link:

Doorzicht – Rechtspraak Overheidsopdrachten 2020

“Met dit boek hopen de auteurs een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan een beter begrip van de wetgeving overheidsopdrachten in het algemeen en aan een beter verloop van overheidsaankopen in het bijzonder. Het is de bedoeling dat dit boek een eerste editie mag vormen van een nieuwe reeks, waarbij jaarlijks een overzicht wordt gegeven van de relevante rechtspraak van de Raad van State”.

Wij danken de volgende partners van de publieke sector die de verspreiding van de paperback versie aan alle (+ 1.000) aanbesteders in Vlaanderen en Brussel mogelijk maakten: Defibrion bv, OR Coffee, Iveco Belgium, Debaere Vlaggenmasten, Compass Group Belgilux, EGD nv, KYOCERA Document Solutions Belgium, De Bries, Firma Thomas en Willemen Infra.

Dank ook aan de auteurs Bart Gheysens, Stijn Maeyaert, Sarah Moens en Evelien Vanhauter.

Wij wensen eenieder veel leesplezier met deze uitgave die doorzicht biedt in de boeiende materie van de overheidsopdrachten!